Direktlänk till inlägg 8 februari 2007

Jodi Picoult - Perfect Match

Av Vilhelmina - 8 februari 2007 17:05

From the back cover:What happens when you do all the wrong things for all the right reasons?As an assistant district attorney, Nina Frost prosecutes the sort of crimes that tear families apart. But when Nina and her husband discover that their five-year-old son Nathaniel has been sexually abused, it is her own family that is devastated. The world Nina inhabits now seems different from the one she lived in yesterday; the lines between family and professional life are erased; and the answers to questions she thought she knew are no longer easy to find. Overcome by anger and desperate for vengeance, Nina ignites a battle that may cause her to lose the very thing she's fighting for. "At the heart of this enjoyable novel are two gripping questions: how can you mange to be a good parent in difficult circumstances, and what happens when you take action that's morally right but legally wrong." Eithne Farry, Daily Mail.Jodi Picoult is the author of "My sister's keeper", a Richard and Judy Best Read of 2005. Her other novels include Plain Truth, Canishing Acts, Salem Falls, The Pact, Keeping Faith, Mercy and The Tenth Circle. http://www.jodipicoult.com/

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

10 februari 2007 10:56

Bookmarkar genast! DU har väl sett min Boksök? Lägger in dig där också!

www.enannansida.se/boksok

 
Ingen bild

Vivi

12 februari 2007 22:52

Petra, ohh vilken trevlig sida! Toppen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 22 augusti 2007 15:23

Just nu läser jag Race to Dakar av Charley Boorman. Han är känd för bland annat "The Long Way Around" som han genomförde med Ewan McGregor.     Att tävla i Dakar rally är verkligen något speciellt. Jag tror ingen kan föreställa sig vilken utmaning de...

Av Vilhelmina - 2 juli 2007 11:24

Jag rensade bland Henrik's böcker höromdan och hittade en som såg så otroligt trist och torr ut på omslaget. Och så hetter den "Impotent Livskamrat sökes" till på köpet! Jag läste på baksidan och tänkte att hmm, den låter rätt kul, vi provar! (...

Av Vilhelmina - 12 maj 2007 13:38

Jag har börjat läsa Mia Törnbloms bok "Självkänsla Nu!" och efter bara några sidor känner jag att den här boken kommer förändra mycket hos mig. Bara att inse skillnaden mellan självförtroende och självkänsla var en enrom aha-upplevelse.     Jag har ...

Av Vilhelmina - 27 mars 2007 22:48

Katie Price är mer känd som glamour model Jordan med stora plastbröst och plutande läppar. Jag har alltid varit stor fan av henne, trots silikontuttarna. Jag tycker hon verkar som en bra tjej, särskilt så som hon behandlar sin son, Harvey. Han ha...

Av Vilhelmina - 27 mars 2007 22:47

Minus nine to one är en underbar bok av Jools Oliver, fru till den Nakne Kocken, Jamie Oliver. Den är ärlig, rak och utan krusiduller. Hon berättar om deras problem att få barn, deras besök till fertilitetskliniken, deras lycka när de upptäckte a...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se