Direktlänk till inlägg 2 juli 2007

Impotent Livskamrat Sökes - Gaby Hauptmann

Av Vilhelmina - 2 juli 2007 11:24

Jag rensade bland Henrik's böcker höromdan och hittade en som såg så otroligt trist och torr ut på omslaget. Och så hetter den "Impotent Livskamrat sökes" till på köpet!

Jag läste på baksidan och tänkte att hmm, den låter rätt kul, vi provar! (Det är förövrigt Andreas mammas bok, det står hennes namn i den! Jag har frågat Andreas om hon vill ha tillbaka den och det sa han att hon nog vill. :-) 

Den är faktiskt jättebra, trots sitt omslag och trots sin titel! Den är väl inte det djupaste jag läst men det är underhållning och det händer mycket. Den känns nästan som en saga, lite sådär att det som sker är alldeles för otroligt för att vara verklighet.  

Den handlar om Carmen Legg. Hon är snygg, 35 år och väldigt duktig på sitt jobb som försäkringsmäklare. Hon har en oemotståndlig dragningskraft på män och när boken börjar är hon så otroligt trött på att allt karlar vill är att hoppa i sänghalmen. Därav titeln, hon sätter nämligen in en annons i en tidning där hon söker efter en impotent livskamrat att gå på skogspromenader med och bara vara kär i utan att känna pressen på mer.  

Det enda som irriterade mig var att när hon sedan hittat sin impotenta man gjorde hon inget annat än att försöka få honom i säng! Det var ett evigt lurande för att få till det och jag blev så sur över att hon inte såg själv hur hon höll på! Hon var ju värre än de män hon dejtat tidigare! 

Hennes problem i början av boken var alltså inte att hon inte gillade sex utan att hon inte var kär i de män hon träffade. När hon sedan träffade en kille som hon verkligen gillade, ja då skulle det pökas hela tiden! Varför såg hon inte det liksom?! 

Jaja, det var fortfarande en underhållande och rolig bok!

 
ANNONS
 
Herta

Herta

14 februari 2010 12:28

hahaJag har också skrattat åt denna boken. Den fyllde ett roligt tillstånd som jag vid ett tillfälle behövde och jag tycker faktiskt att den var kul. Sen kan man ju fundra på slutet förståss. Men ibland behöver man böcker som inte är så vansinnigt djupa.

http://www.hertabloggen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 22 augusti 2007 15:23

Just nu läser jag Race to Dakar av Charley Boorman. Han är känd för bland annat "The Long Way Around" som han genomförde med Ewan McGregor.     Att tävla i Dakar rally är verkligen något speciellt. Jag tror ingen kan föreställa sig vilken utmaning de...

Av Vilhelmina - 12 maj 2007 13:38

Jag har börjat läsa Mia Törnbloms bok "Självkänsla Nu!" och efter bara några sidor känner jag att den här boken kommer förändra mycket hos mig. Bara att inse skillnaden mellan självförtroende och självkänsla var en enrom aha-upplevelse.     Jag har ...

Av Vilhelmina - 27 mars 2007 22:48

Katie Price är mer känd som glamour model Jordan med stora plastbröst och plutande läppar. Jag har alltid varit stor fan av henne, trots silikontuttarna. Jag tycker hon verkar som en bra tjej, särskilt så som hon behandlar sin son, Harvey. Han ha...

Av Vilhelmina - 27 mars 2007 22:47

Minus nine to one är en underbar bok av Jools Oliver, fru till den Nakne Kocken, Jamie Oliver. Den är ärlig, rak och utan krusiduller. Hon berättar om deras problem att få barn, deras besök till fertilitetskliniken, deras lycka när de upptäckte a...

Av Vilhelmina - 27 mars 2007 22:43

Jag läser just nu tre böcker jämte varandra vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag är en sån som föredrar att läsa en bok i taget och verkligen koncentrera mig på den. Jag läser också väldigt sakta, dels läser jag själva orden sakta, me...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se